Dragør-dreng satser stort i Formel 2000

Som tidligere beskrevet i Dragørnyheder.dk drømmer den blot 19-årige Christian Rasmussen om at blive Formel 1-kører. Og han er godt på vej! I denne sæson har Dragør-drengen imponeret i den amerikanske F2000 National Championship, og i den kommende sæson går han efter at vinde selvsamme serie.

Christian Rasmussen vandt tre afdelinger i den amerikanske US F2000-serie i 2019. Til næste år går han efter at vinde hele serien. Foto: Christian Rasmussen / Facebook

Det fremgår af et opslag på Facebook, hvor Christian Rasmussen i samarbejde med sit team, Jay Howard Racing, annoncerer, at han går efter at vinde USF2000-serien i den kommende sæson.

”Jeg føler, at vi sammen med Jay Howard har en rigtig god mulighed for at vinde mesterskabet. Vi kom ind i JHDD’s rookie sæson i USF2000, og trods lidt startvanskeligheder sluttede jeg af med at være den bedst scorende kører i den sidste halvdel af sæsonen”, udtaler Christian Rasmussen.

Det momentum har han tænkt sig at bygge videre på, og alt tegner godt. Jay Howard Driver Development er det hotteste navn i Road To Indy programmet lige nu, og chefen selv er heller ikke i tvivl om, at der er potentiale til at kunne gå efter mesterskabet.

“Christian er bare et naturtalent, og han er blevet bedre og bedre for hvert løb. Jeg forventede faktisk af ham, at han viste styrken i 2019, og det holdt stik. Han bliver rigtig svær at slå i 2020, så jeg er rigtig glad for at han har valgt at fortsætte det gode samarbejde.”, siger Jay Howard selv.

Forbereder sig i Florida

I den kommende tid fortsætter forberedelserne til den kommende sæson i Florida, hvor det første løb i 2020 også køres. Nærmere bestemt i byen St.Petersburg d. 14. og 15. marts til næste år.

I den forgangne sæson imponerede Christian Rasmussen ved at vinde tre af de 15 afdelinger i serien og slutte på en samlet tredjeplads med 282 point. I alt deltog 28 kørere.

Læs også:

Racerkøreren Christian Rasmussen nomineret til årets talent 2018 – du kan stemme med!

Money Talks i motorsport

Læs om Christian her: https://www.christianf1.com/

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?

Rekordløb i sidevind og høj sol

Flere professionelle ryttere fra norske Uno-X besøgte i weekenden Amager. Den tidligere verdensmester Amalie Dideriksen kom direkte fra Belgien med friske topresultater, og løbet blev det hurtigste siden klubbens grundlæggelse

Læs mere »