Nyt medlem af direktionen i Dragør Kommune

Med ny kommunaldirektør på plads og nu senest med ansættelse af ny direktør er direktionen i Dragør Kommune atter fuldtallig. Valget af ny direktør er faldet på Mads Leth-Petersen, som tiltræder stillingen pr. den 1. februar 2020, oplyser Dragør Kommune i en pressemeddelelse.

Foto: Dragør Kommune PR

Gennem sin hidtidige karriere har Mads Leth-Petersen opnået stor erfaring med ledelse af politik-, myndigheds- og driftsopgaver i staten, hvor han har været ansat i både Miljøministeriets Departement og i flere af ministeriets styrelser – de seneste seks år i Miljøstyrelsen (tidligere Naturstyrelsen.)

I forbindelse med Mads Leth-Petersens ansættelse udtaler borgmester Eik Dahl Bidstrup:

”Mads kommer med en stor ledelseserfaring og økonomisk indsigt, som jeg glæder mig til, at vi i Dragør kan drage nytte af. Han kommer samtidig med en anderledes baggrund end kommunal. Det, tror jeg, vil give et frisk pust, og vi vil nok blive mødt med nye og anderledes spørgsmål og ideer til løsninger, end vi er vant til. At borgerinddragelse er noget, som ligger ham meget på sinde, taler også lige ind i Dragør-ånden.”

DragørNyheder spurgte borgmester Eik Dahl Bidstrup om arbejds- og ansvarsområdet for den nye direktør ligger fast:

“Vores direktører ansættes i en enhedsdirektion hvor de selv kan fordele opgaverne imellem sig. Da to ud af tre direktører er nye i Dragør, så ved jeg, at vores nye kommunaldirektør vil mødes med begge fagdirektører og se hvilke kompetencer og områder de bedst kan varetage ud fra erfaring mv. Samtidigt er det også meget nærliggende at se hvorvidt Dragørs nye kommunaldirektør Henrik Harder selv ønsker at tage ansvar for et fuldt eller delvist fagområde. En ny direktion giver jo netop mulighed for at se om man kan ryste posen og få et bedre resultat ud af arbejdsfordelingen. Den nye direktion vil snarest sætte en arbejdsfordeling”, slutter Eik Dahl Bidstrup.

Mads Leth-Petersen ser også frem til den nye rolle som direktør i kommunen:

”Jeg glæder mig meget til at starte som direktør i Dragør, og jeg vil gøre mig umage og stå på tæer for at lykkes,” siger han og fortsætter:

”Jeg ser frem til at betjene Dragør Kommunes politikere og opbygge gode relationer ved at yde professionel betjening, som hviler på et solidt fagligt grundlag. Jeg glæder mig til et konstruktivt og tillidsfuldt samarbejde med kommunens mange dygtige og kompetente medarbejdere og ledere. Sidst men ikke mindst vil jeg prioritere dialogen med borgere, foreninger og erhverv, sådan at vi sammen kan videreudvikle Dragør som et levende lokalsamfund.”

Mads Leth-Petersen er 51 år, gift og har tre børn i alderen 16 til 22 år. Familien bor i Hillerød.

I alt har Mads Leth-Petersen 13 års ledelseserfaring, de seneste syv år på direktionsniveau. Han har blandt andet været ansat som vicedirektør i Miljøstyrelsen, koncernøkonomichef i Miljøministeriets Departement og sekretariatschef i Skov- og Naturstyrelsen.

Mads Leth-Petersen er oprindelig uddannet agronom (cand.agro.), har gennemført statens kursus i ledelsesudvikling for ledere med direktionsansvar og over en årrække fulgt et internationalt forløb for topledere med fokus på forretnings- og organisationsudvikling.

Kilde: Dragør Kommune

Læs også:

Ny kommunaldirektør i Dragør Kommune

 

Seneste artikler

Københavns Lufthavns rensningsanlæg ved udløbet til Hovedgrøften i Store Magleby. Arkivfoto: TorbenStender.

Lufthavnen vil ikke betale hele PFOS-regningen …

En længe ventet rapport om forurening med PFOS fra lufthavnen viser, at grænseværdierne flere steder bliver overtrådt. Men selvom lufthavnen har lavet store frivillige indsatser mod forureningen, så vil selskabet ikke påtage sig det juridiske ansvar og dermed hele regningen for oprydningen

 
 

Fik du læst?