syrlig vintersalat med grønkål

Sund start på 2020 med en mættende salat af klassiske danske grøntsager.
Efter en december med knap så mange grøntsager er der mange af os, der sukker efter at komme tilbage til de sunde grønne vaner. I denne uges madtip får du opskriften på en frisk grønkålssalat med citron, æbler og pekannødder.

Hovedingredienserne i syrlig vintersalat er frisk grønkål og gulerødder – to gode danske grøntsager her i vinterhalvåret. Grøntsagerne er vendt i en dressing af bl.a. friskpresset citronsaft og æblecidereddike smagt til med sirup og honning.

Prøv at servere syrlig vintersalat med grønkål til en god omgang hjemmelavede frikadeller – f.eks. kyllingefrikadeller med forårsløg.

Har du en rest grønkålssalat tilbage, kan den fint udgøre frokosten dagen efter, eventuelt med en rest kød eller et stykke fisk.

Klik på billedet for at få opskriften på syrlig vintersalat med grønkål eller på linket herunder.

Her får du opskriften på syrlig vintersalat med grønkål

Hvis du liker min Facebook-side vil du flere gange om ugen modtage inspiration til gode og sunde opskrifter, der tager udgangspunkt i årstidens råvarer. Du kan også følge min madblog på Instagram eller gå på opdagelse i mit madunivers på i linket her

Du kan altid finde inspiration til flere nemme og lækre retter under Mad & Drikke hvor jeg hver uge bringer nye tips.

Jeg ønsker alle et rigtig godt nytår med masser af god mad og appetit.

Mette Forman
Madblogger
www.dehandlermestommad.dk

Følg også med på: Facebook     Pinterest     Instagram

Prøv også:

Kylling med sesam og broccoli

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?

Rekordløb i sidevind og høj sol

Flere professionelle ryttere fra norske Uno-X besøgte i weekenden Amager. Den tidligere verdensmester Amalie Dideriksen kom direkte fra Belgien med friske topresultater, og løbet blev det hurtigste siden klubbens grundlæggelse

Læs mere »