Sund start på 2020 med en mættende salat af klassiske danske grøntsager.
Efter en december med knap så mange grøntsager er der mange af os, der sukker efter at komme tilbage til de sunde grønne vaner. I denne uges madtip får du opskriften på en frisk grønkålssalat med citron, æbler og pekannødder.
Hovedingredienserne i syrlig vintersalat er frisk grønkål og gulerødder – to gode danske grøntsager her i vinterhalvåret. Grøntsagerne er vendt i en dressing af bl.a. friskpresset citronsaft og æblecidereddike smagt til med sirup og honning.
Prøv at servere syrlig vintersalat med grønkål til en god omgang hjemmelavede frikadeller – f.eks. kyllingefrikadeller med forårsløg.
Har du en rest grønkålssalat tilbage, kan den fint udgøre frokosten dagen efter, eventuelt med en rest kød eller et stykke fisk.
Her får du opskriften på syrlig vintersalat med grønkål
Hvis du liker min Facebook-side vil du flere gange om ugen modtage inspiration til gode og sunde opskrifter, der tager udgangspunkt i årstidens råvarer. Du kan også følge min madblog på Instagram eller gå på opdagelse i mit madunivers på i linket her
Du kan altid finde inspiration til flere nemme og lækre retter under Mad & Drikke hvor jeg hver uge bringer nye tips.
Jeg ønsker alle et rigtig godt nytår med masser af god mad og appetit.
Mette Forman
Madblogger
www.dehandlermestommad.dk
Følg også med på: Facebook Pinterest Instagram
Prøv også: