Psykologordning til unge i Dragør midlertidigt på pause

Den åbne anonyme psykologrådgivning for unge mellem 15 og 25 år i Dragør er midlertidigt sat på pause på grund af sygdom.

Ordningen trådte i kraft den 1. april 2019 primært for sårbare unge, som ikke allerede indgår i et regional eller kommunalt tilbud. En nyt initiativ som Nicolaj Bertel Riber, formand for Social-, Sundhed og Arbejdsmarkedsudvalget i Dragør var meget glad for at introducere:

– Det er ærgerligt at vi må pause ordningen, det er jeg selvfølgelig rigtig ked af og jeg håber at vi hurtigst muligt kan komme tilbage på sporet. Og så ønsker jeg Anne Ekkert rigtig god bedring, skriver Nicolaj Bertel Riber i en meddelelse til DragørNyheder.

Det er fortsat muligt at få råd og vejledning for de unge som kan henvende sig til en socialrådgiver på telefon 51 57 77 10 hver torsdag mellem kl. 15 og 17.30 eller til en sundhedsplejerske på telefon 51 57 77 51.

Har man været i et samtaleforløb med psykologen i rådgivningen, som er blevet afbrudt, kan man tage kontakt til Borger og Social på telefon 24 91 09 32, oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

Når det igen bliver muligt at holde åben for både telefoniske henvendelser og opfølgning med psykologrådgivning, vil det blive bekendtgjort på kommunens hjemmeside og i lokalpressen.

Ny psykologordning i Dragør

Seneste artikler

 

Fik du læst?