Frittata med chorizo

Frittata er Italiens svar på dansk æggekage og kan serveres både morgen, middag og aften. Fyldet i frittata kan varieres i det uendelige, men her er det spansk chorizopølse og manchegoost, der får skønt selskab af bl.a. rød peber, løg og frisk spinat.

Frittata kan både spises varm og kold

Frittata med chorizo er super lækker weekendmorgenmad, hvor der ofte er lidt mere tid til at tilbedere maden men også til at nyde den.

Frittata gør sig også godt som en lun ret på frokostbordet.

At servere den ovnbagte “æggekage” til aftensmad  er bestemt også en mulighed, og er der en rest tilbage, kan den udgøre madpakken dagen efter.

Opskriften på Frittata får du i linket her

Du kan altid finde inspiration til flere nemme og lækre retter under Mad & Drikke hvor jeg hver uge bringer nye tips. Eller på min Facebook-side hvor du flere gange om ugen vil modtage inspiration til gode og sunde opskrifter, der tager udgangspunkt i årstidens råvarer.

Jeg ønsker alle en rigtig god uge.

Mette Forman
Madblogger
www.dehandlermestommad.dk

Læs også sidste uges madtip:

Lækre opskrifter med stenbiderrogn

 

Seneste artikler

Arkivfoto.

Øresundsregionen oplever positiv udvikling

Øresundsregionen viser tegn på fortsat positiv udvikling i integrationen mellem Danmark og Sverige. Ifølge det nyeste Øresundsindex, som er steget fra 102 til 106 inden for et år, er der stadig stort potentiale for yderligere forbedringer. Det nye indeks fremhæver, at fire indikatorer er steget, tre er uændrede, og to er faldet sammenlignet med året før.

 
 

Fik du læst?

Københavns Lufthavns rensningsanlæg ved udløbet til Hovedgrøften i Store Magleby. Arkivfoto: TorbenStender.

Lufthavnen vil ikke betale hele PFOS-regningen …

En længe ventet rapport om forurening med PFOS fra lufthavnen viser, at grænseværdierne flere steder bliver overtrådt. Men selvom lufthavnen har lavet store frivillige indsatser mod forureningen, så vil selskabet ikke påtage sig det juridiske ansvar og dermed hele regningen for oprydningen

Læs mere »