Frittata med chorizo

Frittata er Italiens svar på dansk æggekage og kan serveres både morgen, middag og aften. Fyldet i frittata kan varieres i det uendelige, men her er det spansk chorizopølse og manchegoost, der får skønt selskab af bl.a. rød peber, løg og frisk spinat.

Frittata kan både spises varm og kold

Frittata med chorizo er super lækker weekendmorgenmad, hvor der ofte er lidt mere tid til at tilbedere maden men også til at nyde den.

Frittata gør sig også godt som en lun ret på frokostbordet.

At servere den ovnbagte “æggekage” til aftensmad  er bestemt også en mulighed, og er der en rest tilbage, kan den udgøre madpakken dagen efter.

Opskriften på Frittata får du i linket her

Du kan altid finde inspiration til flere nemme og lækre retter under Mad & Drikke hvor jeg hver uge bringer nye tips. Eller på min Facebook-side hvor du flere gange om ugen vil modtage inspiration til gode og sunde opskrifter, der tager udgangspunkt i årstidens råvarer.

Jeg ønsker alle en rigtig god uge.

Mette Forman
Madblogger
www.dehandlermestommad.dk

Læs også sidste uges madtip:

Lækre opskrifter med stenbiderrogn

 
 

Seneste artikler

 
 
 

Fik du læst?