Asiatisk nudelsalat med and

Sæt en eksotisk og farverig nudelsalat med andebryst på menuen i denne uge på under 30 minutter. I ugens madtip er nudler en del af en let og farvestrålende salat sammen med mange af Asiens skønne råvarer.

Nudlerne er vendt i en smagfuld marinade af soya, citronsaft, hvidløg, chili og forårsløg, som herefter er toppet med bl.a. sød mango, salte cashewnødder, syrlige granatæblekerner og friske koriander. Som prikken over i’et er rosastegt andebryst skåret i skiver og anrettet på tallerkenen sammen den asiatiske salat.

Server asiatisk nudelsalat med and til aftensmad og nyd eventuelle rester til frokost dagen efter. Opskriften får du i linket herunder. Rigtig god fornøjelse.

Her får du opskriften på Asiatisk nudelsalat med and

Du kan altid finde inspiration til flere nemme og lækre retter under Mad & Drikke hvor jeg hver uge bringer nye tips. Eller på min Facebook-side hvor du flere gange om ugen vil modtage inspiration til gode og sunde opskrifter, der tager udgangspunkt i årstidens råvarer.

Jeg ønsker alle en rigtig god uge og god fornøjelse med madlavningen.

Mette Forman
Madblogger
www.dehandlermestommad.dk

Læs også sidste uges madtip:

Brændende kærlighed

Seneste artikler

 

Fik du læst?

Alumnedag på Tårnby Gymnasium

Efter flere års arbejde med karrierelæring, målrettet planlægning, en masse research og en standby grundet Coronanedlukning, er Tårnby Gymnasium nu klar til den første alumnedag onsdag 1.

Læs mere »