Tomatsuppe med sprøde parmesanflager

Der er ikke noget som en rygende varm skål tomatsuppe, der både er fyldig og cremet. Her er suppen peppet op og serveret med knasende sprøde parmesanflager.

Selvom kalenderen siger årets første forårsmåned, er det stadig de fyldige supper og tungere gryderetter, der er på menuen mange steder. Kulde, blæst og regn er lig med suppevejr, og i denne ugens madtip foreslås det at finde den store suppegryde frem.

Den fyldige og cremede tomatsuppe er kogt på rodfrugter, tomat, hønsefond, bacon, fløde og friske krydderurter, der til sammen giver en smagfuld og intens middelhavsinspireret suppe.

Gæstemad eller hverdagsmad
Tomatsuppen er oplagt som forret, når der kommer gæster eller som ekstra god aftensmad, hvor der er mad nok til flere dage.

Parmesanflager
Prøv at servere sprøde parmesanflager som tilbehør til suppen. Det gør oplevelsen endnu mere delikat.

Klik på billedet eller linket nedenfor for at få opskriften på tomatsuppe med sprøde parmesanflager.

Opskriften på tomatsuppe med sprøde parmesanflager får du her

Du kan altid finde inspiration til flere nemme og lækre retter under Mad & Drikke hvor jeg hver uge bringer nye tips. Eller på min Facebook-side hvor du flere gange om ugen vil modtage inspiration til gode og sunde opskrifter, der tager udgangspunkt i årstidens råvarer.

Jeg ønsker alle en rigtig god uge og god fornøjelse med klatkagerne.

Mette Forman
Madblogger
www.dehandlermestommad.dk

Læs også sidste uges Madtip herunder:

Klatkager af søde kartofler

Seneste artikler

 

Fik du læst?

Alumnedag på Tårnby Gymnasium

Efter flere års arbejde med karrierelæring, målrettet planlægning, en masse research og en standby grundet Coronanedlukning, er Tårnby Gymnasium nu klar til den første alumnedag onsdag 1.

Læs mere »