Blank festivalkalender fremskynder debutalbum

Bulldozer, nedtur og granatchok er nogle af de ord, sangeren Simon Kvamm bruger, når han skal beskrive sin reaktion på, at Corona-virus har aflyst sommerens festivaller. I stedet vil Kvamm og hans band HUGORM nu bruge sommeren på at gå i studiet.

Simon Kvamm er nok mest kendt som forsanger i bandet Nephew. Tidligere i år stiftede han sammen med to musiker-venner bandet HUGORM som efter planen skulle have været rundt i festival-danmark. De planer er lagt på hylden og turen går i stedet i studiet hvor et nyt album er på vej. Privatfoto fra Facebook

Af Pia Melander Guilbert

Da statsminister Mette Frederiksen kort før påske annoncerede en gradvis åbning af Danmark, gjorde hun det samtidig klart, at større forsamlinger ville være forbudt hele sommeren.

”Fy for satan en nedtur at hele festivalsommeren er aflyst,” skriver sangeren Simon Kvamm i sit nyhedsbrev. 

Simon Kvamm er nok mest kendt som forsanger i bandet Nephew. Tidligere i år stiftede han sammen med to musiker-venner HUGORM, der blandt andet hittede med sangen ”Folk skal bare holde deres kæft”, der handler om at sige fra over for andres meninger på sociale medier. 

HUGORM PR Foto

Trøste-sjus-nippende Skype-fjæs

Privat bor Kvamm med sin familie i Dragør, mens de øvrige bandmedlemmer befinder sig i den stikmodsatte del af landet, nemlig i Klitmøller. Så da statsministerens ord var sivet ind, krævede det et krise-skypeopkald.

”Vi sad bare hver især og gloede på hinandens sørgelige trøste-sjus-nippende fjæs,” som Simon Kvamm formulerer det i nyhedsbrevet. 

Fra antiklimaks til laboratoriemode

”Et kæmpe antiklimaks at skulle holde foden i ro, netop som den skulle til at jokke på speederen,” kalder Simon Kvamm det faktum, at corona-virus har ryddet HUGORMs kalender, men konkluderer også, at det har åbnet nye døre for bandet, som nu har besluttet at gå i ”laboratorie-mode” og fremskynde sit debutalbum, der ellers først skulle være kommet ud sidst på året.

Læs også:

 

Seneste artikler

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?