Du kan ikke længere annoncere (helt) gratis, men…

For at støtte lokale erhvervsdrivende i en ekstraordinær svær tid, har det i en periode været muligt at annoncere gratis i AmagerNyts lokale facebookgruppe ”DragørNyheder.” Den periode udløber i dag. Avisens annoncører vil dog stadig have mulighed for at annoncere ekstra en måned endnu, og til dig, der ikke er annoncør, sidder vi klar med et godt tilbud, skræddersyet dit behov og budget. 

For de virksomheder, der ikke er annoncører i AmagerNyt, vil det ikke længere være muligt at benytte den lokale facebookgruppe DragørNyheder til reklame. MEN – vi sidder klar med et rigtig godt tilbud, og tegner du en annonceperiode nu, kan du stadig nå at få den ekstra gratis annoncering med samtidig med at din annonce i netavisen har fået ekstra mange læsere som ser den. Med andre ord så får du ekstra meget eksponering for de samme penge nu.

 Af Pia Melander Guilbert

Da Danmark lukkede ned, lukkede AmagerNyt op for en særlig mulighed. Vi gav nemlig lokale erhvervsdrivende i Dragør mulighed for at annoncere gratis i avisens lokale facebookgruppe, DragørNyheder, som med sine over 12.000 medlemmer giver et meget stort reach (antal personer, der ser dit indhold red.).    

Og det er noget, mange virksomheder – både annoncører og andre– har benyttet sig af. Vi er så glade for al den positive respons, vi har modtaget, om resultaterne.

Valget er dit

Tilbuddet om gratis annoncering udløber i dag, den 17. april. AmagerNyt har imidlertid besluttet at forlænge perioden for avisens eksisterende annoncører. De kan fra d. 18. april til 17. maj lave et ugentligt opslag. Driver du for eksempel en restaurant med takeaway, kan det være ugens menu, du lægger op. Driver du en tøjforretning kan det være ugens tilbud, eller noget om nye varer, der er kommet hjem. Valget er dit.

Få et tilbud der matcher dit behov og budget

For de virksomheder, der ikke er annoncører i avisen, vil det ikke længere være muligt at benytte facebookgruppen til reklame. MEN – vi sidder klar med et rigtig godt tilbud, og tegner du en annonceperiode nu, kan du stadig nå at få den ekstra gratis annoncering med. Annoncering på AmagerNyt er både billigt og effektivt. Sammenlignet med et printmedie, er prisen lavere, og du får væsentligt større eksponering. 

Vi tilpasser annonceringen til den enkelte virksomhed behov og budget og tilbyder annoncer i alle størrelser, samt advertorials (sponsorerede artikler red.). 

Den største besparelse opnår du ved at tegne et års abonnement, men du kan også tegne en enkelt uge. Ved årsaftaler betaler du kvartalsvis, og kan til enhver tid opsige dit abonnement med tre måneders varsel.

Kontakt os på 77342791 eller e-mail salg@amagernyt.dk og hør nærmere om dine muligheder.

Herunder kan du læse om nogle af den sidste måneds succeshistorier fra annoncører.

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?

Rekordløb i sidevind og høj sol

Flere professionelle ryttere fra norske Uno-X besøgte i weekenden Amager. Den tidligere verdensmester Amalie Dideriksen kom direkte fra Belgien med friske topresultater, og løbet blev det hurtigste siden klubbens grundlæggelse

Læs mere »