Mutebox i FRAMEHOUSE: Tal uforstyrret i landets lækreste telefonboks

Måske har du allerede hørt om Mutebox, der for alvor blev kendt i tv-programmet Løvens Hule. I kontorhuset FRAMEHOUSE er lejerne allerede flittige brugere af det elegante lille talerum, der kombinerer arbejdsro med lækkert design i bæredygtige materialer.

Det var serie-iværksætteren fra bl.a. Løvens Hule Jesper Buch, der introducerede Martin Kvist-Madsen, direktør i KOM-KBH som ejer FRAMEHOUSE for Mutebox, som nu er installeret i det prisvindende kontorbyggeri i Dragør. Foto: AmagerNyt

Af Pia Melander Guilbert

Deler du kontor med en eller flere kollegaer, kender du følelsen: Af og til kan en telefonsamtale virke forstyrrende, både hvis du er den, der taler, og hvis du er den, der prøver at koncentrere dig om noget andet. I kontorhuset FRAMEHOUSE har man derfor valgt at installere konceptet Mutebox – et lille rum, hvor det er muligt at tale uforstyrret, og hvor du heller ikke distraherer dine naboer i det åbne kontorlandskab:

– Der er flere årsager til, at vi valgte mutebox, fortæller Martin Kvist-Madsen, direktør i KOM-KBH, der ejer FRAMEHOUSE:

– Det var vigtigt for os at finde en løsning, der passede naturligt ind i vores bæredygtige miljø og ikke stak op som en stor klods. Samtidig skulle det være et behageligt og indbydende sted at føre sine samtaler.

Perfekt match

Det var serie-iværksætteren Jesper Buch, der introducerede Martin Kvist-Madsen for Mutebox:

– Vi arbejder sammen med Jesper på andre projekter og vidste, at han i forbindelse med sin rolle i panelet i tv-programmet Løvens Hule var gået ind i Mutebox som investor, forklarer Martin Kvist-Madsen.

Foto: PR

Det viste sig at være et perfekt match. Mutebox er lavet af bæredygtigt træ og genbrugsplast. Trælisterne på siderne matcher endda perfekt FRAMEHOUSE´ trækonstruktion. Glasdøren giver et naturligt lys og sammen med boksens ventilationssystem skaber det en behagelig stemning i Muteboxens lille rum.   

Jesper Buch er også begejstret for samarbejdet:

– Jeg er stolt over, at Mutebox nu kan henvise potentielle kunder, der gerne vil teste boksen, til FRAMEHOUSE. Bedre rammer fås ikke, understreger han. 

Det perfekt match, siger Jesper Buch og Martin Kvist-Madsen samstemmende. Mutebox er lavet af bæredygtigt træ og genbrugsplast og trælisterne på siderne matcher endda perfekt FRAMEHOUSE´ bæredygtige trækonstruktion. Foto: AmagerNyt

Læs mere om Mutebox i linket her

Om FRAMEHOUSE

FRAMEHOUSE er kendt som et af Danmarks mest bæredygtige kontorhuse, tegnet af det verdenskendte danske arkitektfirma Schmidt Hammer Lassen Architects. FRAMEHOUSE tilbyder kontorløsninger til din virksomhed, hvad enten du har brug for et enkelt skrivebord eller et større lejemål. Læs mere om lejemål i FRAMEHOUSE i linket her

Læs også:

Seneste artikler

 

Fik du læst?

Workshop om det gode liv

Nuværende beboere på Enggården, medarbejdere, pårørende og politikere var 17. januar inviteret til workshoppen hjemlighed, aktiviteter og samarbejde på Enggården På workshoppen på omsorgscentret Enggården

Læs mere »