Københavns Lufthavn genoptager natteflyvninger

Siden 13. april har Københavns Lufthavn været lukket for kommercielle natflyvninger i tidsrummet fra kl. 22 til kl. 06 som følge af Coronakrisen. Fra 1. juni påbegynder Københavns Lufthavn igen modtagelse af kommercielle fly i nattetimerne.

Foto: CPH

Københavns Lufthavnen oplyser at de i takt med at samfundet åbner mere op, påbegynder en langsom genopstart af dele af den aktivitet, der har ligget stille siden nedlukningen i april og det betyder blandt andet at man nu igen begynder at modtage kommercielle flyvninger om natten.

Enkelte flyselskaber har allerede meddelt, at de genoptager visse ruter til og fra Københavns Lufthavn. Dette er primært trafik i dagtimerne. Københavns Lufthavn kan endnu ikke oplyse hvilke eller hvor mange flyvninger der bliver tale om i nattetimerne men skriver, at de forventer, at det bliver en langsom genopstart af de kommercielle natteflyvninger som ex kan være charterfly.

 

Seneste artikler

Luftkrig over Amager

Der var konfrontationsstemning, da Københavns Lufthavn fortalte om sine udviklingsplaner ved et nabomøde i den forgangne uge.

 
 

Fik du læst?