Bettina og Jusuf ordner haven

Københavns Håndværker-Service på Kirstinehøj tilbyder alt havearbejde – lige fra det private hjem til den store virksomhed. Arbejdet udføres af professionelle og erfarne anlægsgartnere – og det er slet ikke så dyrt, som mange tror…

De professionelle. Gartnerne Bettina og Jusuf – de giver din have en opgradering. (Fotos: Finn Edvard)

 

Nogle elsker det. Andre hader det.

Havearbejdet. Men én ting står fast: Arbejdet skal gøres – hvad enten man vil det eller ej.

For den første gruppe er det meste af året i haven en dejlig tid. Men for de mange, der hverken har tid eller lyst til at tage sig af alt det grove arbejde i haven, så er der flere tidspunkter på året, der er en plage – bl. a. i disse uger, hvor der rigtigt skal tages fat i haven.

Også små haver

Men bare rolig: Hjælpen til havearbejdet er tættere på, end man tror: Den store håndværksvirksomhed i Kirstinehøj, Københavns Håndværker-Service, har selvfølgelig også en veldrevet og professionel gartnerafdeling bestående af erfarne og professionelle anlægsgartnere, der dels elsker deres arbejde, dels påtager sig at ordne alt havearbejde – lige fra det lille private have til det store anlæg omkring en større virksomhed.

Bettina og Jusuf

I dag træffer vi to af gartnerne, Bettina og Jusuf, der begge smilende bryder sammen og tilstår: De elsker ganske enkelt deres arbejde, og lige nu er der meget at gøre fra tidlig morgen til sen aften, fordi vi er midt i beskæringssæsonen.

Havearbejdet består af meget andet, men intet er for småt og intet er for stort til de to gartnere, der bare er passionerede haveelskere begge to.

Rift om gartnerne

“Og lige nu er der rift om vore dygtige gartnere”, forklarer salgschef Jesper Lisbjerg Mortensen fra Københavns Håndværker-Service.

“Der er rigtig mange, der skal have beskåret træer og buske lige nu, men bare ring til os, så skal vi nok finde en tid”, siger Jesper, der selv har lynende travlt i disse dage med at få alle bestillingerne skrevet ind i ordrebogen og få arbejdet udført til tiden.

Alt i håndværk

Københavns Håndværker-Service er et stort multi-håndværks-firma, der klarer stort set alt håndværk: Elektrikere, murere, malere, tømrere, VVS-folk, brolægning, eller som hovedentreprenør, kort sagt: Alt håndværk samlet.

(Artiklen fortsættes under billedet)

Et godt hold, hvis du vil have hjælp til haven: Jusuf, Jesper og Bettina.

Firmaet er lokalt og har over 60 ansatte og bliver rost til skyerne, men læs selv mere på firmaets hjemmeside om alt det andet arbejde, virksomheden påtager sig.

Travle børnefamilier

Lige nu er det havearbejdet, vi taler med Jesper om:

“Mange af vore kunder er travle børnefamilier, der ikke altid lige kan finde tid til at få ordnet haven – eller bare andre mennesker, der gerne vil have løftet niveauet en smule i haven. Og det kan virkelig ses, når vores folk har været forbi”, siger Jesper og tilføjer, at gartnerne såmænd også udfører “havearbejde” indendørs med planter, blomster m.m.

(Artiklen fortsættes under billedet)

Bettina er en Københavns Håndværker-Sercice professionelle anlægsgartnere.

“Og vi henter også haveaffald, hvis det ønskes, ligesom vi i et hele taget kan sørge for alt i anlægsarbejde, brolægning o.s.v.”

Kendt i Dragør og omegn

Jesper er selv godt kendt i Dragør og omegn: Han er født i byen, så han er den dag i dag på hat med det halve Dragør og en stor del af Amager med.

“Det gælder jo i alle former for aftaler, at det er godt at handle med folk, man kan stole på og måske ligefrem har nogle fælles bekendte med”, tilføjer han og fremhæver ikke uden stolthed, at Københavns Håndværker-Service får megen ros med på vejen.

Beskæring og støttemur

Havearbejdet kan bl.a. bestå i at opføre en støttemur, beskæring af buske og træer, omlægning eller vedligeholdelse af haven, lægning af fliser, sætte hegn op eller, ja- alt, hvad man kan arbejde med i en have.

Husk servicefradraget

Man får selvfølgelig et tilbud, inden arbejdet udføres, men lad os alligevel slutte af med at sige: Det er meget billigere, end de fleste tror at få besøg af f.eks. Bettina og Jusuf. De kan faktisk ordne det meste af arbejdet i en almindelig have på en halv dag, for der sker virkelig noget, når de først går i gang.

Og husk: Servicefradraget kan stadig bruges – og dækker næsten 30 pct. af arbejdslønnen.

Få et godt tilbud – og en have, der bliver en fryd for øjet…

 

 

 

 

 

Seneste artikler

1. B har sammen med 4.000 andre unge slået lejr på Bornholm. Foto: Tårnby Gymnasium & HF.

Folkemøde og folkefest

1. B fra Tårnby Gymnasium & HF deltog i Folkemødet på Bornholm, hvor demokrati og dialog var i fokus. Eleverne fik her, ud over muligheden for selv at lytte til og deltage i debatter, chancen for at møde politikere ansigt til ansigt.

 
 

Fik du læst?