Smag på Dragør

Et af Dragørs mange tilbud
For fire år siden blev foreningen Smag på Dragør stiftet med det formål at fremme interessen og forståelsen for lokal og regional madkultur. Man ønskede at give gode mad- og kulturelle oplevelser.

Onsdag i denne uge var foreningen endnu engang samlet til Byvandring, mad, drikke, fællessang og godt selskab.

Ved mange arrangementer er det lykkedes den forholdsvis nye forening at få en meget stor opbakning- det var der også denne gang. Ikke kun i Store Magleby, hvor bestyrelsen primært har hjemme, men på hele Sydamager.

Hyldestsangen til ”Smag på Dragør” skrevet af Claus Ehlers, var selvfølgelig et af indslagene. Foto: Dines Bogø
Et stop på Østsiden. Foto: Dines Bogø

Senest besøgte medlemmerne Langhøigaard på Møllegade, hvor arrangementet startede med en byvandring ad Østersiden og Nordre Kinkelgade.

Else Lykke Madsen på Langhøigaard overraskende denne gang med mange typer grøntsager præsenteret i originale lokale kasser. Foto: Dines Bogø

Der sendes en tak til bestyrelsen og hjælperne for endnu en hyggelig aften i Foreningen Smag på Dragør.

Værtinden Else Lykke Madsen og leder af byvandringen Fritz Dirchsen. Foto: Dines Bogø

Medlemskab af Foreningen “Smag på Dragør”

Ønsker man at støtte op om foreningen, så kan man blive medlem for den beskedne sum af 120,00 kroner årligt. Tilmelding kan ske pr. mail til kontakt@smag-paa-dragoer.dk

Som medlem får man adgang til masser af spændende oplevelser og rabatter. Man kan følge med på foreningens Facebook side her.

 

Seneste artikler

38 børn og unge fra Dragør Kirkes kor akkompagnerer Helen Frank på to numre og er med til at kaste endnu mere magi og følsomhed over aftenens koncert. Foto: TorbenStender.

38 børn og unge fra Dragør sang med Helene Frank

Dragør Kirke var stuvende fuld, da Helene Frank gav koncert onsdag aften, og det hele endte med stående og intens applaus. Også omkring hende på scenen var der fyldt. 38 børn og unge fra kirkekoret akkompagnerede hende på to numre.

Iført waders tjekker Lene Espersen sine egne ruser, og om hun skulle være heldig, at der er fjordrejer i dem. Foto: TorbenStender.

Øverst på cv’et står fritidsfisker

Med en fortid som minister, administrerende direktør og en nutid som bestyrelsesmedlem har tidligere toppolitiker Lene Espersen indtaget adskillige hjørnekontorer. Glasset er dog langtfra tomt, og projekterne står i kø. Derfor søger hun også roen med to ben solidt placeret i Øresund.

 
 

Fik du læst?