FRAMEHOUSE inviterer til GRAND OPENING

Torsdag d. 23. maj åbner det nytænkende, bæredygtige kontorhus, FRAMEHOUSE, og vi vil gerne invitere ALLE indenfor. Kom og se den topmoderne bygning, tegnet af det verdenskendte, danske arkitektfirma Schmidt Hammer Lassen Architects, og oplev et inspirerende, fleksibelt kontormiljø, indrettet fra top til tå med tidløst design fra Vipp.

Borgmester Eik Bistrup står for den officielle åbning, og du kan nyde en let, økologisk anretning og servering fra mikrobryggeriet Fur Bryghus samt møde menneskerne bag FRAMEHOUSE og deres samarbejdspartnere.

Lave udgifter som selvforsynende

For projektudvikler og administrerende direktør i KOM-KBH, Martin Kvist-Madsen, er FRAMEHOUSE virkeliggørelsen af drømmen om at skabe et visionært, bæredygtigt byggeri:

”FRAMEHOUSE er CO2- neutralt og stort set energimæssigt selvforsynende. Jeg er ikke i tvivl om, at bæredygtigt byggeri er fremtiden, ikke bare fra et miljømæssigt perspektiv, men også økonomisk, fordi udgifterne kan holdes nede, når man er selvforsynende,” forklarer Martin Kvist-Madsen.  

Afbalanceret indeklima og fleksibelt miljø

Michael Due, der er administrerende direktør hos rådgivende ingeniør, Arne Elkjær A/S kalder FRAMEHOUSE for et toneangivende byggeri. Han fremhæver de massive, synlige trækonstruktioner, der modsat beton giver et roligt og afbalanceret indeklima.

Arkitekt John Foldbjerg Lassen fra Schmidt Hammer Lassen Architechts fremhæver også, hvordan man har arbejdet med fleksibiliteten i kontormiljøet:

“Vi har gjort rummene meget åbne og skabt plads til et lyst og levende arbejdsmiljø. Møderum, kantine og fællesområder ligger i midten, mens kontorerne er placeret langs facaden på hver etage. Det inviterer brugerne til at mødes på tværs, men giver også mulighed for at trække sig tilbage i faglig fordybelse.”

Tidsløst interiør og grøn transport

For direktør i Vipp, Kasper Egelund er FRAMEHOUSE det perfekte match:

“KOM-KBH, som står bag FRAMEHOUSE, har samme ambitioner som os, hvad angår æstetik og kvalitet. Vipp er tidløse kvalitetsprodukter, der har en lang levetid og er lavet af ordentlige materialer. Det harmonerer godt med FRAMEHOUSE´s fokus på bæredygtighed og New Nordic-atmosfære.” 

Sidst men ikke mindst, er der bybilen GreenMobility, der med hotspot ved FRAMEHOUSE tilbyder en grøn transportløsning for beboere og gæster. Med 400 elektriske elbiler lige uden for døren, forbinder dette samarbejde på grønneste vis FRAMEHOUSE med byen og verden. I hvert fald forventer CEO i GreenMobility, Thomas Helborg Juul og administrerende direktør i KOM-KBH, Martin Kvist-Madsen sig begge mange ture til og fra det populære hotspot ved Københavns Lufthavn.

Læs også: FRAMEHOUSE med nyt grønt Hotspot

Mød dem alle og hør mere om FRAMEHOUSE og de enkelte samarbejdspartnere til GRAND OPENING – torsdag d. 23. maj 2019 på A.P. Møllers Allé 43B.

Program:

  • 13.00-13.30          FRAMEHOUSE – Åbning
  • 13.30-13.45          Velkomst ved Direktør Martin Kvist-Madsen
  • 14.00-14.15          Officiel åbning ved Dragørs borgmester Eik Dahl Bidstrup
  • 14.15-14.30          Schmidt Hammer Lassen Architects, Arkitekt John Foldberg Lassen
  • 14.30-14.45          VIPP A/S, Direktør Kasper Egelund

Af hensyn til bestilling af bespisning og forplejning sker tilmelding til arrangementet på www.framehouse.dk

 

Seneste artikler

Arkivfoto.

Øresundsregionen oplever positiv udvikling

Øresundsregionen viser tegn på fortsat positiv udvikling i integrationen mellem Danmark og Sverige. Ifølge det nyeste Øresundsindex, som er steget fra 102 til 106 inden for et år, er der stadig stort potentiale for yderligere forbedringer. Det nye indeks fremhæver, at fire indikatorer er steget, tre er uændrede, og to er faldet sammenlignet med året før.

Rotor med møllevinger bliver hejst ned for at gøre det muligt at udskifte hovedaksel og gearkasse. Foto: Per Heegaard / HOFOR.

Mekanisk førstehjælp til havvindmøller

I pinsen kunne man se en stor pram med mobilkran arbejde på tre havvindmøller ud for København. HOFOR udskiftede mekaniske dele for at forlænge levetiden for de ikoniske havvindmøller på Middelgrunden, så grøn strøm kan fortsætte med at forsyne Hovedstaden i mange år fremover.

 
 

Fik du læst?